Avslutning Vinterserien 2018-2019 finalerunden# 15

Mot spennende avslutning på Vinterserien 2018-2019.

Så er en kommet til siste uken i Vinterserien 2018-2019

Situasjonen i dameklassen er nå slik etter 14 runder.

OOM etter runde 14 Ver001

• Bente Silseth leder før den siste rundene med komfortable 8 slag på nummer to og 12 slag på nummer 3 og 4.
  • Nummer to spiller dessverre ikke siste runden, så det er rent teoretiske muligheter for noen av dem å slå lederen,
  • men det skal godt gjøres.

I herreklassen er situasjonen slik etter 14 runder:

OOM Herrer etter runde 14 Ver001

• Her er det tettere i toppen enn i dameklassen. Spilleren som nå ligger på femteplass ligger kun 13 slag bak den som leder:
    • Her viste det seg at Trond dro ifra med noen slag, men er vel ikke 100% sikker på seieren enda -
    • Nummer 2 og 3 ligger 7 slag bak. ( En av dem har 2 tildelte slag mer en Trond.Netto 5 bak] mens
    • den andre har 10 tildelte mer enn Trond, så her kan det virkelig dra seg til. Siden den dårligste runden for disse to kan forberdre er 75 netto.
    • Det vil si at vedkommende ligger på -3 mens Trond starter siste runden på Par, dette kan bli skikkelig morro -

Egen finaleuke fra mandag 11.mars

Mandag 11.mars innledes finaleuken. Det kommer, som vanlig, eget oppsett også for denne runden. Torsdag 14.mars er holdt av til finale-flightene både i dame og herreklassen.

Her blir det start klokka 17.30 med fire damer i den ene flighten og fire herrer i den andre. Det skal trekkes om hvem som starter på simulator 1 og 2. Etter at 9 hull er spilt bytter flightene simulator. Det betyr at alle åtte finalisten skal spille 9 hull på hver simulator.

Det blir anledning for andre å være tilstede, men det vil bli hardt håndhevet at det skal være stille i lokalene når finalene spilles.

Etter at damene og herrene hver har spilt 18 hull blir det premieutdeling. Det er premie til alle de fire som spilte seg fram til finalen. I tillegg er det premie til sesongens beste netto score både i dame og herreklassen. Dessuten til beste brutto score i begge klasser.

Dette er finalebanen

Finaleuken, det vil si runde nummer 15, skal spilles på en bane som heter Stone Canyon Club. Det spesielle med denne banen er at den har veldig mye arealer som består av ørken, det vil si dessert. Dessuten et par andre varianter for underlaget som ikke er kjent fra andre baner. Derfor er det bestemt at disse ukjente underlagene skal spilles slik:

Dessert: Spilles fra fairways,

Rocks: Spilles fra High gras (grønt langflosset gress)

Sandy path: Spilles fra rough.