Klubboppdatering mars 2021

Hei alle sammen!

Vi i Ålesund Golfklubb håper alt står bra til med våre nåværende, samt kommende medlemmer og gjester.

Siden Solnør Gaard Golfbane ble stengt 1.desember 2020 har klubben satt i gang flere spennende prosjekter de seneste månedene. Vi vil av den grunn komme med en oppdatering, og forhåpentligvis et grunnlag til entusiasme for sesongen 2021!

Vi har i løpet av vinteren fått på plass en avtale med Agne Strøm, Head Greenkeeper på Gamle Fredrikstad Golfklubb og leder i Norges Greenkeepers Association, som fungerende Head Greenkeeper hos oss den kommende sesongen. Bildet under er fra synfaringen i desember.
1

Siden i fjor høst har vi hatt dyktige mekanikere på jobb hos oss for å få maskinparken i god stand for kommende sesong. Dette har vært et viktig punkt på agendaen denne vinteren og vi er veldig fornøyde med jobben som så langt er gjort. Prosessen er fortsatt pågående.
2

I tillegg til en viktig vedlikeholdsprosess av nåværende maskinpark er det også gjort innkjøp av et antall nye maskiner som vil komme veldig godt med i arbeidet som skal gjøres på anleggene fremover.
Skjermbilde

På Moa Golfsenter er vi godt i gang med renovering av låven. Her vil det i første omgang bli et nytt og større treningsområde, ny inngang, ny trapp, ferdigstilte toaletter og nytt kjøkken.
4

I andre omgang er det besluttet å bytte ut nåværende simulatorer med nye Trackman simulatorer til høsten 2021.
6

Det er viktig å påpeke hvor utrolig takknemlig Ålesund Golfklubb er for dugnadsarbeidet som blir lagt ned for klubben nesten hver dag av våre medlemmer. Dette er viktig arbeid som pågår parallelt med det nevnte prosjektene.

Vi håper med dette at dere ser frem til det kommende året sammen med oss og at vi ser dere mest mulig på begge våre anlegg i løpet av sesongen.

Vi oppfordrer alle til å dele deres bilder og opplevelser på Instagram med @aalesundgolf.

Ta kontakt med oss for spørsmål eller henvendelser⛳️