God oppslutning VTG

Det har vært en spesiell start på golfåret, med god interesse for VTG kurs.

14 nye medlemmer har tatt kurs til nå i år, der det pga situasjonen har vært krevende å holde kurs. VTG komiteen holder kurs denne uken(24), uke 25 og uke 27. Alle tre kursene er fulltegnet. Kursene har totalt  26 nye deltakere, som er strålende. Pågangen har vært stor siste tre ukene, noe som gjør at VTG med glede ser seg nødt til å sette opp enda et kurs i slutten av juni. Mer informasjon vil bli delt på hjemmesiden og på sosiale medier. Årsaken til at vi ikke kjører kurs med for mange deltakere pr gang er ønsket om at vi på hvert kurs skal få gi nok hjelp til hver enkelt deltaker, som vi opplever gir suksess med tanke på å få i gang nye medlemmer som blir etablerte golfere og dermed varige medlemmer. Derfor har vi satt et tak på 9 deltakere pr kurs. Informerer om dette da det har vært spørsmål om hvorfor vi ikke kan ta flere deltakere pr kurs.

Om medlemmer har utstyr liggende som kan selges, ta kontakt med Endre på Messenger eller e-post. Ta godt i mot våre nye medlemmer og ha en strålende golfsommer.