Juniortrening vår 2020

Heisan alle unge golfere. Treningssituasjonen vår er en utfordring for tiden som sikkert alle har fått med seg. Drivingrangen på Moa er for tiden stengt, så vi har lagt alle treninger for alle grupper til Solnør.

Følgende plan gjelder inntil videre:

Barn / ungdom fra 6 til 12 år samt nybegynnere:

Tirsdager: kl 17 til ca 18:30 Solnør

Fredager: "Stjernetour" på Solnør fra kl. 17. (Banespill fra varierende hullengder etter ferdigheter).

Ungdom >12 år:

Tirsdager: Fra kl. 18 på Solnør.

Torsdager: Fra kl. 17 på Solnør.

Fredager: "Stjernetour" på Solnør fra kl. 17. (Banespill fra varierende hullengder).

Lørdager: Fra kl. 10 på Solnør. (I all hovedsak banespill med varierende spillformer).

Gruppene er dynamiske slik at vi vil forsøke å tilrettelegge for att spillere uavhenging av alder kan få trene så mye den enkelte ønsker. Vi ønsker alle gamle og nye medlemmer velkommen til trening. Har du spørsmål rundt trening, innmelding eller deltakelse på treninger så ta kontakt med Runar Dybvikstrand på tlf. 95 11 32 71 eller klubben direkte.